enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0375
ALTIN
2.280,20
BIST
8.996,97

2021 BİTTİ DİYE SEVİNMEYİN! BABA VANGA’NIN DEDİĞİ HER ŞEY ÇIKTI 2022 KEHANETLERİNDEKİ KORKUNÇ TÜRKİYE DETAYI

2021 BİTTİ DİYE SEVİNMEYİN! BABA VANGA’NIN DEDİĞİ HER ŞEY ÇIKTI 2022 KEHANETLERİNDEKİ KORKUNÇ TÜRKİYE DETAYI
10.01.2022
6
A+
A-

Tarihin en büyük kahinlerinden olan Baba Vanga, 2021’nin bitimine sayılı günler kala yeniden gündeme geldi. Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri okuyanları şok etti. Ayrıntılar Haberin Detayındadır…

1911’de dünyaya gelen, Rusya, Doğu Avrupa ve bölge ülkelerde bir efsane olarak tanınan Baba Vanga yaptığı açıklamalarla tanınan ve geriye hiçbir yazılı metin bırakmayan bir kahin.

REKLAM
X

Baba Vanga, daha önce 11 Eylül saldırılarını, Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden ayrılmasını, Obama’nın seçimi kazanmasını bilmişti.

Birçok konuda kehanette bulunan ve “Balkanlar’ın Nostradamus’u” olarak bilinen Baba Vanga, henüz küçük bir çocukken görme yetisini yitirmişti.

Baba Vanga, 1996 yılında meme kanseri sebebiyle yaşamını yitirmişti. O dönemde gerçekleşen cenaze törenine devlet erkanından üst düzey isimlerin yanı sıra çok büyük bir kalabalık katılmıştı.

11 Eylül saldırılarını 1989’da öngören Baba Vanga, “Korku! Korku! Amerikalı kardeşlerim çelik kuşların saldırısı sonrası düşecek” açıklamasını yapmıştı. Baba Vanga’nın 2022 tahminlerini ise uzmanlar yorumladı.

ABD ve İngiliz basınına yansıyan açıklamalarda, Baba Vanga’nın 2022 tahminleri yorumlandı. İşte Baba Vanga’nın 2022 yılı için öngörüleri…

1- DOĞAL FELAKETLER, DEPREMLER VE TSUNAMİLER

2004 yılında 200 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hint Okyanusu’ndaki deprem ve tsunamiyi daha önce bilen Baba Vanga, 2022 yılı için de benzer bir öngörüde bulundu.
Türkiye’nin bulunduğu fay hattında büyük bir deprem meydana geleceği iddiası.

Baba Vanga, Avustralya ile birlikte birçok Asya ülkesinde benzer doğa felaketinin yaşanacağını öne sürdü. Bu bölgelerde sel felaketinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

2- ÖLÜMCÜL VİRÜS KEŞFEDİLECEK

Corona virüsü salgınının Omicron varyantıyla birlikte etkisini sürdürdüğü bir dönemde Baba Vanga yeni bir felaketin sinyalini verdi… Baba Vanga, Sibirya’da ölümcül bir virüsün keşfedileceğini açıkladı.

Donmuş bir alanda gizli duran ölümcül virüsün küresel ısınmayla birlikte ortaya çıkacağı kaydedildi. Virüsün yayılacağı ve hızla kontrolden çıkacağı da öngörüler arasında yer alıyor.

3- İÇME SUYU KRİZİ

Baba Vanga’nın gelecek yıl için öngörüleri arasında içme suyu krizi de yer alıyor.

Baba Vanga’nın açıklamalarını yorumlayan uzmanlar, birçok şehirde içme suyu sıkıntısı yaşanacağını ve nüfus artışı ve kirlilik sebebiyle su sorununun ortaya çıkacağını dile getirdi.

4- UZAYLILAR SALDIRACAK

Bir süredir gündemde olan Oumuamua isimli göktaşı hem şekli hem de rotasıyla birlikte bilim insanlarında merak yaratıyordu…

Baba Vanga’nın kehanetlerini yorumlayanlar bu göktaşının uzaylılar tarafından gönderildiğini ve Dünya’daki yaşamı incelemek için gönderildiğini öne sürüyor.

REKLAM
X

5- KITLIK YAŞANACAK

REKLAM
X

Baba Vanga, dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkelerinden Hindistan’da çok büyük ölçekli bir kıtlık yaşanacağını duyurdu.

Baba Vanga, Hindistan’da hava sıcaklığının 50 santigrat dereceye çıkacağını öngörürken, ünlü kahinin açıklamalarından çekirge ve benzeri canlıların tarlaları işgal edeceği ve ürünlere zarar vereceğine dair yorumlar yapıldı.

6- SANAL GERÇEKLİK GELİYOR

Baba Vanga’nın yorumlarını değerlendiren uzmanlar ünlü kahinin sanal gerçeklik ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu öne sürüyor. Bazı uzmanlar Baba Vanga’nın, “İnsanların bedenleri dik olmayacak kamburları çıkacak” sözlerini de değerlendirdi.

Uzmanlar Baba Vanga’nın açıklamalarını değerlendirirken bunun sanal gerçeklik ve insanların ekran karşısında tabletleri ve telefonları önünde çok vakit geçirmesinin bir sonucu olacağını söyledi. İşte Baba Vanga’nın diğer kehanetleri…

2025 – Avrupa’da hala çok düşük bir nüfus var

2028 – Yeni bir enerji keşfediliyor. Dünya’da açlık azalıyor. Venüs’e insanlı araç gönderiliyor

2033 – Kutuplardaki buzullar eriyor. Okyanusların su seviyesi yükseliyor

2043 – Dünya ekonomisi düzeliyor. Müslümanlar Avrupa’ya egemen oluyor

2100 – Güneş, Dünya’nın karanlık tarafını da aydınlatmaya başlayacak.

3797 – Dünyanın sonu gelecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.