Kim Milyoner Olmak İster yarışması “Yok artık” dedirtecek bir elemeye daha sahne oldu. Bir yarışmacı dokuzdan dördü çıkaramadı.

Kim Milyoner Olmak İster’e katılan oyuncu Elif Karagöz, basit bir matematik sorusu ile karşılaştı. “Üçün üç katından ikinin iki katı çıkarılırsa sonuç kaç olur?” sorusunda telefonla joker hakkını kullandı. 26 yaşındaki yarışmacı buna rağmen elenmekten kurtulamadı.

REKLAM

“Kim Milyoner Olmak İster” isimli yarışmaya katılan dizi ve tiyatro oyuncusu Elif Karagöz, heyecan nedeniyle 9’dan 4’ü çıkaramadığı için elendi.

ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu‘nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına oyuncu Elif Karagöz katıldı. İlk iki soruyu kolaylıkla bilen 26 yaşındaki Karagöz, üçüncü soruda basit bir matematik sorusuyla yarışmaya veda etti.

2 bin liralık barajı geçtikten sonra Elif Karagöz’e 3 bin lira değerindeki “Üçün üç katından ikinin iki katı çıkartılırsa sonuç kaç olur?” sorusu soruldu. Şıklar ise şu şekilde verildi:

REKLAM
X

A: 1
B: 2
C: 5
D: 23

Vereceği cevaptan emin olamayan Karagöz, telefon joker hakkını kullanarak inşaat mühendisi arkadaşını aradı. Daha sonra arkadaşını dinleyerek “23” yanıtını veren yarışmacı, doğru cevabın “5” çıkmasıyla elendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz